jun 302011
 

Hej alla bloggläsare, jag har ändrat om i min länklista.

Jag har tagit bort en massa bloggar som alla har det gemensamt att det gör lite ont i ens innersta att ta bort dem, för det är bloggar jag gillar och följer. Men jag tar bort dem ändå eftersom de inte uppdateras så ofta. Jag känner att jag vill erbjuda läsarna tips om bloggar som får många nya inlägg, så därför tog jag helt resolut och med en tår i ögat bort alla som inte uppdaterar minst en gång i veckan.

Förlåt, allihopa. Ni finns förstås kvar på min Netvibes-lista och jag ser precis lika mycket fram emot att läsa era nästa inlägg som någonsin förut.

Men flertalet är nya….

Men länktipsen skall nu gå till bloggar som uppdateras oftare, till läsarnas fromma. (Några av de gamla bloggarna klarade mitt hårda krav på uppdatering och finns därför kvar.) Vill särskilt tipsa om en enormt rolig man som använder taggar på ett genialt sätt, en man till som använder foton på ett helt genialt sätt och så en kvinna som skriver vackert, angeläget och starkt om sorgebearbetning och nystart. Men alla mina länkar är tänkvärda, intressanta och/eller roliga. Kvällen är räddad, kära bloggläsare.

My treat.

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.