mar 312012
 

H: Alltså det är ju inte det att jag inte GILLAR när du sover i mitt rum, mamma. Det är mysigt och snällt att du kommer och sover hos mig när jag har mardrömmar. Fast det enda är att du snarkar. Så då kan inte JAG sova.

Äsch. Löjliga petitesser.

Att ligga vaken är ett jättebra sätt att slippa mardrömmar.

Man kan faktiskt säga att jag snarkar för att vara snäll. Den ultimata uppoffringen. Allt för mina barn. Jag sade till M, som stod bredvid (och skrattade på det där sättet som han tror att jag inte märker) att det var min patenterade ”no cry nightmare solution”. Han höll med. Eller med och med. Han beskrev det på ett lite annat sätt.

Han kallade det för min patenterade ”no mercy nightmare solution”.

 

OK, kanske lite trött ändå. 

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.