mar 302012
 

Kom in i H:s rum imorse och såg att hon satt och skrev på datorn. 

Jag vet att hon håller på att skriva på en bok, ”Den magiska sagan”. Hon tittade upp och berättade glatt att hon redan var på fjärde kapitlet. Jag frågade om jag fick fota och lägga ut vad hon skrivit hittills. Jag fick det. Varsågoda:

 

Jag tycker att det mest spännande i hela sagan står på rad 3 i kapitel 1. Jag VET. Jag fattar att det är ett stavfel, eller snarare två stavfel: kombinationen av att inte kunna stava ck-ljudet på rätt sätt och att höra fel på o och å. Men ändå.

Det är på grund av den mentala bilden som uppstår. Den där medlemmen av den söta lilla tomtefamiljen, Tomte-Lina, som är ute och plågar svamp. You gotta love it.

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.