apr 122012
 

M och jag sitter vid våra datorer. M är ju både sjuksköterska och en handlingens man så det är en latent uppmaning när jag säger: ”ÅH vad jag har ont i huvudet ikväll!”

M: Vänta! Jag skall fixa! (går till medicinskåpet, rotar, rumsterar, plockar, söker. Kommer så småningom in med en bricka med en dramatiskt draperad duk över) Varsågod, min vän, jag har satt samman en specialutvald ultrabomb: drogernas drog – en medicincocktail åt dig som kommer att få dig att må bättre på nolltid.

jag: (nu är ju jag livrädd för starka tabletter av alla de slag – men efter en sådan beskrivning blir jag ändå väldigt nyfiken och drar undan den dramatiskt draperade duken, paus medan jag studerar brickan) Åh. Öh. Ehmm. Tack. Tack, tack.

M: (belåtet) Tar knäcken på det mesta, det är det jag alltid har sagt!

 ”Två alvedon mot värk”  – det skall ju vara vad PATIENTERNA får… 

Random Posts

Loading…

  2 Responses to “Att vara gift med en sjuksköterska”

  1. Äsch då, vill du ha RIKTIGA dundertabletter så skaru ha nåt med acetylsalicylsyra. 2st – hjälper mot ALLT! 🙂

  2. Omtänksamt.

Sorry, the comment form is closed at this time.