aug 212012
 

Är ni beredda på att få höra visdomsord från en kvinna som Vet Många Saker Om Livet? OK, här kommer de.

De fantasilösa och konventionella människor som uppfann (och med så stor framgång marknadsförde)   idén om att strumpan som man har på vänster fot nödvändigtvis måste vara i samma färg och mönster som strumpan som man har på sin högra fot – de människorna, de kan inte ha tvättat så särskilt många maskiner tvätt varje dag. Det hade varit jättemycket bättre för mänsklighetens framtid om de hade haft horder av barn, för då hade de tvättat jättemånga maskiner tvätt varje dag och då hade vi sluppit att para ihop strumpor. Då kunde man bara ha lagt alla i en stor hög i varje barns garderob och så hade de själva kunnat välja ”tja, vänsterfoten vill nog vara lite Hello Kitty idag, men högerfoten känner sig mer som en lila fot med racerbilar på.” Då hade man kunnat lägga massor av kreativ energi som nu går åt till strumpsortering och strumprullning på mycket mer produktiva saker.

Var ni med? Klokt va? Om ni inte uppfattade det som ett klokt uttalande, är det möjligt att ni helt enkelt inte har tänkt efter tillräckligt länge. Gå tillbaka och läs om i så fall. Brodera gärna och sätt upp på väggen. För mer insiktsfullt än så blir det inte.

Tja, inte i den här bloggen i alla fall.

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.