jan 272012
 

Kommer ni ihåg A:s gåta från igår? Nu har han äntligen avslöjat svaret och tyvärr, bloggläsare Sanna, trots att jag var helt hundra på att du hade levererat ett svar som skulle hjälpa mig till triumf så vann det inte nåd hos A utom i sin mest principiella form. Sanna hade tipsat om Pippi Långstrump – vilket stämmer om man struntar i personan Pippi och tänker på den bakomliggande principen bakom Pippi, nämligen att hon inte finns.

Detta är nämligen svaret:

”En fantasimänniska förstås! För att en riktig människa som hade jättemycket pengar skulle såklart köpa nya skor om den fick hål i skorna. Och då skulle den ju inte vara rikast i världen utan då skulle skoaffären förstås ta jättemycket pengar från någon som är så rik och då är ju inte den rikast längre och har inte hål heller. Så det måste ju vara: En Fantasimänniska. För så beter sig ju inga riktiga människor!”

Femåringar. Vet de för mycket eller för lite om det verkliga livet om de har tänkt ut det svaret?

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.