apr 262012
 

Det var ju som sagt Skolstashow igår – H uppträdde och grabbarna och jag var publik, tillsammans med många andra stolta familjemedlemmar till andra uppträdande. Det var jätteduktiga barn som dansade och sjöng till kända låtar (Euphoria förekom minst tre gånger) och jag tror att alla de medverkande barnen växte av att framträda inför publik.

Några nummer stod dock ut lite från mängden – några av H:s vänner rockade rockring till musik, det var jättesnyggt. I bilen på vägen hem kommenterade H deras nummer och sade att hon tyckte att de var ovanligt duktiga.

Det fick S att börja tänka efter. Såsom ettagluttare får han inte vara med i showen än, men nästa år. Han blev alldeles inspirerad av de rockringsrockande tjejerna och sade:

-Nästa år tänker jag också göra något sådant där coolt till en låt, något som jag är jättebra på. Hm…jonglera kanske, fast det kan jag ju inte. Eller trixa med en fotboll! …fast det kan jag ju inte heller. Hmmm…kanske…. jag vet! Bygga lego till musik!

Random Posts

Loading…

  One Response to “Hur man vet ifall man tillhör en sportig familj VI”

Sorry, the comment form is closed at this time.