maj 312012
 

Käre Blixten –

Du är väldigt älskad här hemma hos oss. Du förekommer på affischer, underkläder, tröjor, i leksaksform förstås, men också på plasttallrikar, ryggsäckar och en kortlek. Så du förstår: Vi är ett McQueenvänligt hem. Vi gillar dig. När jag säger ”vi” menar jag väl framför allt A och S. Men även för mig har du alltid framstått som en trevlig, möjligen lite egenkär personlighet, men vem är inte det. Det är en världslig sak, som en annan fiktiv egenkär personlighet brukade säga.

Så. Vi säger så här: Du är trevlig.  Du är snabb, röd och självsäker. Sånt kan jag sympatisera med. Det finns positiva saker att hämta där.

Men.

MEN.

Om mina pojkar säger ”ka-CHING” en enda gång till så kommer jag personligen att rensa ut all Cars-smygreklam här hemifrån och ersätta den med något som inte ens kommer från Pixar, något som aldrig vulgariserats av Disney. Jag tänker Pokemon, jag tänker manga. Jag tänker till och med mumintrollen.

So now you know.

C

Random Posts

Loading…

  One Response to “Öppet brev till Blixten McQueen”

  1. Vi har honom,Blixten, till o med tapetserad på väggarna i ett av barnens rum. Hihi

Sorry, the comment form is closed at this time.