jun 172012
 

Ni kanske vet hur det är. Ibland har man inte riktigt de där kläderna som man har tänkt ut för att de matchar så bra och är så snygga på sig när man åker och handlar. Ibland har man foppatofflor och lite rufsigt hår och känner att det är ok, eftersom man bara skall handla och inte stå i offentlighetens ljus precis. Kanske tänker man sig att en ICA-affär är en bra plats utifrån anonymitetssynpunkten. Kanske vill man mest smälta in, handla sina grejer och komma hem.

En sak som är väldigt viktigt att tänka på i det läget att man inte skall ta med sig en språkglad tvååring som, när man till exempel lämnar damrummet på ICA Maxi, skriker till den rätt stora folksamlingen i hallen utanför affären men innanför dörrarna:

-Mamma har bajsat. MAMMA HAR BAJSAT! och sedan en gång till, som om hon fick betalt per decibel: M A M M A   H A R   B A J S A T !!!!

För om du har med dig en sådan tvååring, då tittar folk på dig.

De ser visserligen rätt glada ut, kanske lite fnissiga till och med.

Men dina chanser att smälta in i folksamlingen har minskat avsevärt.

Too cute to blend in.

 

Random Posts

Loading…

  One Response to “Hur man smälter in i en folksamling”

  1. Lite av den där känslan man kan få ibland, du vet ”kan någon vara snäll och låta mig dö NU”… 😉

Sorry, the comment form is closed at this time.