jun 012012
 

Saker jag inte har köpt till barnen inför sommaren:

-Studsmatta
-Innebandymål med klubbor
-Basketkorg och boll
-Sådan där slag-färdig tennisboll som sitter på en stång + racket
-Klättringsutrustning

 

Saker jag har köpt till barnen inför sommaren:

-Solkräm
-Massa mysiga böcker som vi kan läsa för varandra
-Såpbubbleutrustning
-Slagfärdiga serietidningar
-Picnickorg + filt

 

Random Posts

Loading…

  7 Responses to “Hur man vet ifall man tillhör en sportig familj VIII”

  1. Såpbubbleutrustning är viktigast, vilken sorts familj man än tillhör.

  2. Håller med Maria om såpbubblorna.

  3. Kul 😀 – me like!
    Men … är det verkligen inget av barnen som gillar sport?

  4. Nu vet jag också.

  5. Det där lät ju för mysigt!

  6. Blogfia: Jodå, barnen är lite sportintresserade – H sysslar med handboll och vi simmar en hel del faktiskt. Vad jag menade är att vi som familj helt enkelt inte är sportiga – vi räknar inte med sport, vi tänker inte sport, liksom. Jag driver med det ibland i bloggen och därav namnet på inlägget.

  7. Låter väldigt trevligt med mycket mys o lugnare aktiviteter. Jag fastnade för det där med picnic o filt för det är nåt som jag inte kan få nog av o skulle vilja göra oftare. Det e så enkelt o man kan ha picnic på en massa fina platser o det man har med sig att äta behöver inte heller va så märkvärdigt. Barn älskar ju ofta det som är enkelt. Det gör jag oxå.

Sorry, the comment form is closed at this time.