jun 112012
 

H vet ju likaväl som jag och som ni, kära trogna läsare, att internet är fullt av människor som suktar och längtar efter älgpoesi. Hon har därför skrivit en ny älgdikt, den rimmar inte för den är lite modern sådär, hälsar hon.

För den teknikintresserade kan jag meddela att hon skrev den på sin dator, som är min gamla dator och själv har fört över den till den här datorn, inte via mail utan med ett usb-minne som hon klarade av helt själv. Här är den:

 

En älg i ett regn

kan ha hornen som paraply

fast tyvärr är hans ansikte  byggt

så att det regnar in i hans näsa då.

 

Tillhör du den stora populationen som längtar efter fler älgdikter? Eller vill du stödja dem? Skriv egna älgdikter! Utmana dina vänner, förvåna dina fiender, gläd dina medmänniskor! Låt oss alla försöka göra nätet till en tryggare, mysigare, hemtrevligare plats, med fler älgdikter! (sådär ja, David)

 

Random Posts

Loading…

  4 Responses to “Modern älgdikt”

  1. Mer älgar åt folket!!!!

  2. Precis den dikt jag behöver idag.

  3. Ja det har varit ont om älgdikter på sistone.

  4. Underbart. Ang. kommentar hos mig. Myggorna inar, iiiiiiiiiii.

Sorry, the comment form is closed at this time.