jul 232012
 

-Jag går ut och joggar, om det passar dig, säger M till mig. A tittar på hans träningskläder och blir inspirerad.

-Jag vill också, säger han.

Han försvinner in i sitt rum och svidar om till t-shirt och shorts, kommer ut igen och visar upp sina muskler.

-Nu skall jag träna, säger han. Så tar han sitt pick och pack, går ut till vår nya studsmatta, kravlar upp med sin utrustning, och sätter sig på mitten av den. Sedan tar han fram utrustningen, placerar den försiktigt omkring sig,  och börjar mycket försiktigt träna på att bygga lego.

Muskler!

 

 

Random Posts

Loading…

  5 Responses to “Det fanatiska träningsprogrammet”

  1. Vilken underbar text. Jag blir varm i hjärtat.

  2. Kul kille!!!

  3. Han tränade i alla fall.

  4. Så, älskvärt:)

Sorry, the comment form is closed at this time.