aug 152012
 

Vi gör iordning pennskrinen inför skolstarten imorgon. Jag berättar för S att pennorna han har köpt, och sudden, är FC Barcelona och att det är ett sportlag (ja, jag erkänner, jag var tvungen att googla innan jag visste att det var fotboll).

-En fröken på min skola håller på Djurgården, berättar han. Tokigt va, för det låter som djur men det är i själva verket fotboll.

-Aha, säger jag.

-Men en annan fröken gillar – öh – samma lag som L i min klass. Men jag kommer inte ihåg vad det är för lag.

-OK, säger jag. Vad håller du på då?

-Djurgården tror jag, säger han. Alltså inte fotbollslaget. Men en gård med djur. Det låter väl trevligt? Små får, getter, lite höns, kanske någon ko och så en massa hundar och katter. DET håller jag på!

Random Posts

Loading…

  One Response to “Hur man vet ifall man tillhör en sportig familj XII”

  1. Jag tycker precis som S!

Sorry, the comment form is closed at this time.