sep 162012
 

Det ringer på telefonen när jag sitter vid datorn. A slutar spela Nintendo och svarar.

A: Hejjjjj det är A… Vad hette du sade du?… Hej, Bella! ….. Jag är sex år, hur gammal är du?… Säljer du något eller? Du låter som att du säljer något… Mamma eller pappa?… Du de har en grej som heter knix och då får man inte ringa till dem om man säljer… undersöker du? Vad undersöker du? Marknaden? Vi har ingen marknad… Du undersöker inte hur man gör i Nintendospel då? ….. Jag vet inte  hur man skall göra med Batman när det ligger en stor sten i vägen…men då kanske du borde SKAFFA ett Nintendo…men min mamma har ingen marknad säger jag… jajajaja, sluta tjata… (får en listig idé)  jaja, jag hämtar henne då, vänta… (lägger luren på bordet precis så nära att Bella skall höra blipp-blippandet av Nintendospelet när han sätter sig och spelar igen)

Vi kollade efter tjugo minuter, men då hade hon lagt på. Kanske för att åka och skaffa sig ett Nintendo istället.

Random Posts

Loading…

  9 Responses to “Den perfekte telefonsvararen”

  1. Underbart!

  2. Wow! Vilken kille! Bra jobbat, A!

  3. Fantastiskt bra. :)) Vakenson! Telefonförsäljare och marknadsundersökare är ett gissel, som man måste hitta metoder för att slippa.

  4. ”Vi har ingen marknad” hahaha, lysande!

  5. Kan man anställa honom?

  6. Marknadsundersökning.

  7. Angående skorna så har du nog rätt. Självklart Internetvan: Det skall böjas i tid… Ser att ni kör på det ni med! 😉 Undrar som Sanna ovan om man kan anställa honom? Om inte annat så för att ta sig an en lärling här hemma 😀

  8. Det perfekta sättet att bemöta en telefonförsäljare! 😀 Lysande!

Sorry, the comment form is closed at this time.