sep 262012
 

Kära telefonuppringare från ”Microffoffs support” –

Jag uppskattar verkligen jättemycket att ni tar er tid att ringa ända från Indien för att försöka att fixa ett fel i min dator eller internetuppkoppling eller windowsmiljö eller vad det nu var. Jag kan inte säga hur glad det gör mig att ni bryr er.

Jag vill också vara tydlig med att jag inte alls är misstänksam mot er när ni vill få ta över min dator med fjärrstyrning för att ”fixa felet”. Inte ett dugg.

Utan det är bara det att min son, som säger sig ha totalultrasupermycket superhjältekrafter, listade ut att ni kanske skulle ringa. Och möjligen var han en liten smula orolig för att hans lättlurade mor skulle lockas in i en  telefonfälla. Det var förmodligen därför han redan igår kväll hällde en tallrik köttbullar och mos rakt ner i hårddisken på en av våra datorer – exakt den datorn som min intuition säger mig var den som ni vill fjärrstyra.

Så om ni i er allomfattande vishet kan fjärrstarta en dator som så att säga har satt sin sista potatis i halsen så är ni välkomna. Lingonsylten får ni på köpet.

Nu skall jag bara försöka ringa den där vänlige mannen i Nigeria och se om jag inte kan ge honom alla mina kontouppgifter över telefon istället så att jag kan få den där miljonen ändå.

Vänliga hälsningar

Charlotte ”det hade varit äpplemos om vi hade haft en Mac” Frycklund

Random Posts

Loading…

  8 Responses to “Faktiskt den sämsta superkraft jag någonsin sett”

 1. Jag fick också ett samtal i morse. Otroligt snabbsnackande dam, som knappt gick att avbryta. Hur kan de tro att man ska gå på det?

 2. Det var ju en ganska cool superhjältekraft: att kunna veta exakt vilken dator din intuition skulle säga dig att det var de skulle komma att ringa dig och erbjuda ”support” på.

  • Det har du ju rätt i förstås. Supercoolt egentligen. Det är bara det där med potatismoset som kändes en liten liten liten pytteaning ocoolt.

 3. För mig räcker det att få brev från postkodlotteriet för att bli arg 😉
  Charlotte du skriver så underhållande och bra!

 4. Min dator har haft virus en vecka om det kan vara till någon tröst. Lönar sig deras verksamhet verkligen?

 5. Han ville nog bara testa om den dög som foderpump, tror jag. Smart drag hur som helst 🙂

 6. Långt, långt senare:

  Tjohoo! Jag är född i Ludvika och igår åkte jag förbi Hjälsta. Eller i alla fall skylten till Hjälsta. Jag sa till mitt sällskap: ”Jag tror att jag känner någon där.”

Sorry, the comment form is closed at this time.