okt 262012
 

Imorse när vi vaknade så var det så konstigt för A var försvunnen. Borta! Puts väck! Istället hade vi besök – eller återbesök får man väl säga – av allas vår superhjälte Batman.

Batman äter gröt till frukost. Men inte med sylt eller så. Nej – müsli har han på gröten, och det är väl ett tecken så gott som något på att hans superkrafter inte innefattar ”god smak”.

Dessutom övergick Batman, efter att han förklarat sin identitet för oss, till att bara använda sig av två ord. Två jättecoola ultraspejsade superhjälteord: Tji! och Tjo! Det var lite oklart vad de betydde. Mitt förslag om att Batman kanske ville klä på sig lite kläder möttes av ett uppspelt ”Tjo!” men när jag frågade Batman om han ville att jag skulle borsta tänderna på honom sade han tveksamt ”Tji!” så först trodde jag att det betydde nej.

Men sedan dök Batman fogligt upp i badrummet med tandborste och allt – Batman har fotbollar på sin tandborste om någon undrar, precis som A för övrigt – så jag antar att ”Tji!” är ett slags sätt för en superhjälte att säga ”Det är som det är och vi kan inte annat än gilla läget”.

Sedan störtade sig superhjälten ner i källaren med överljudshastighet till de söta kattungarna, och när jag ropade upp alla att det var dags att åka till skolan så var Batman försvunnen igen och A var på plats. Han hade ingen aning om vad som pågått här hemma i hans frånvaro.

Detta är mycket märkligt.

För ett tag sedan hade vi ju Batman hos oss relativt ofta. Men nu har han varit borta ett halvår eller så och man kan ju förstå att han saknar oss. Visst kan man det. Men det finns mysterier. Hur kommer det sig att man ALDRIG ser A och Batman samtidigt? Hur kommer det sig att Batman kan prata och berätta om sig själv men ibland väljer att hålla sig till bara ”Tjo” och ”Tji”? Och hur försvann han inne hos katterna?

Nåja på den frågan kan vi nog få ett svar iallafall – eller vad tror ni kära bloggläsare? … jag tror att Cat Woman hade något med saken att göra.

Random Posts

Loading…

  10 Responses to “Batman returns”

  1. Tror jag också 🙂

  2. jättefint ler stort

  3. Tur att han inte sa tihi som prinsessan åtminstone. Härligt skrivet.

  4. Det är något mystiskt med superhjältar, de kommer liksom i perioder….(De kanske är på ngn annan planet emellanåt för att göra hjältedåd…..vem vet?)

  5. Bra cliffhanger – även om kattmamman förstås tog musen att mata ungarna med. Jaja…

  6. Kan inte annat än le åt din text och de andra puffarnas kommentarer.

  7. Ler. (Tack för omtanken).

  8. Jag håller med Ms. ettanbo

Sorry, the comment form is closed at this time.