okt 222012
 

-A var så orolig i fredags, säger A:s förskolefröken till mig. Han berättade det på morgonen – att du skulle göra en operation och han sade ”jag känner mig som en bebis idag”. Och det var så fint tycker jag för då kunde vi förstå varför han var så hoppig och okoncentrerad den dagen.

En liten bit av min mage blir alldeles mjuk. Han var orolig. Han kände sig som en bebis. Han är tillräckligt mogen för att förstå hantera och verbalisera detta.

Själv var jag inte så värst vidare mogen den morgonen. Men min yngste son var det:  tillräckligt mogen för att be om hjälp.

Det är gott gry i grabben.

 

Random Posts

Loading…

  One Response to “Gott gry”

  1. Gullunge!! Blev tårögd när jag läste det här. Du har återigen bevisat att du berör människor med dina ord

Sorry, the comment form is closed at this time.