nov 162012
 

Jag har tillbringat kvällen på akutmottagningen i Enköping och nu har jag ett tips till er läkare som jobbar där:

Det är förstås bra att ha tv i väntrummet. Då har de som väntar något att göra och att koncentrera sig på. Bra där.

Men.

Om ni ser till att byta kanal där det blir House.

För grejen är att jag såg i ögonen på varenda patient i hela väntrummet exakt samma sak som jag själv kände medan jag levde mig in i programmet: ”Aha! Jag har den där sjukdomen som ingen annan någonsin har haft – många underliga symptom – ingen riktig lösning – inget hjälper… aha! Jag är en medicinsk sensation!”

Så jag tror faktiskt att det skulle förbättra er arbetsmiljö avsevärt om ni bytte kanal när det blev dags för doktor House.

Random Posts

Loading…

  2 Responses to “Tips”

  1. Styrkekram!

  2. Håller med. Bara de inte visar riksdagsledamöter som dundrar omkring med järnrör i stället. Krya på dig fina du.

Sorry, the comment form is closed at this time.