jan 232013
 

-Mamma det är så himla coolt! Så jättehimla coolt att jag nästan svimmar!

-OK.

-Vi har det bara BÄST mamma! Jag har så himla många kompisar som bara har tråkiga. Och alla skolor och sjukhus och allting har bara tråkiga. Och alla jag har varit hos har bara tråkiga.

-Tråkiga? OK…

-Och jag har själv trott att vi också har jättetråkigt! I ALLA år! Och sedan – fatta det – för det här är så HIMLA HIMLA coolt – i alla år har den bara suttit här hela tiden och jag har inte ens märkt något och så har vi haft en sådan himla tur och jag har inte ens märkt det!!!

-O.. K..

-Och sedan bara som en liten glädjesprutt så kommer den här fram idag och så ser jag den och så fattar jag vilken tur vi har!

-Mm.

-För att av alla låsgrejer som finns till alla dörrar som finns av alla sorter som finns överallt att välja på i hela världen – så har vi ett som har ett smileyface!  Och vi har ALLTID haft det! Och vi köpte inte ens det här huset på grund av det utan vi fick det liksom bara ändå! FATTA vad lyckligt lottade vi är!!

-Jag fattar.

-Fattar du verkligen?

-Ja jag fattar. Verkligen.

För jag vet inget något bättre att ha vunnit i livets lotteri än en dotter som hittar livets bästa guldkorn, livets mest utsökta överraskningar. De små sakerna som ger hopp om att världen ändå är en plats där små underverk ligger och väntar på att bli upptäckta.

låsgladjeSer ni smileysarna? =)

Random Posts

Loading…

  4 Responses to “Leenden överallt”

  1. :-), härligt vilken fantasi och livsglädje!

  2. Visst är det fantastiskt 🙂

  3. Hon har goda ögon, H!

  4. Ögon och fantasi. Härligt.

Sorry, the comment form is closed at this time.