mar 222013
 

S har  bestämt sig för att göra sin läxa men det är ju fredag kväll så det funkar bara inte. Istället sitter han och leker med min mobil.

S: Jag har kommit in på bolibompawebben. Åh – coolt! Man kan fråga Yohio något så frågar de Yohio i tv sedan!

jag: Häftigt! Vad vill du fråga då?

S: Jag vet inte. Vad tycker du?

jag: Åh! Det finns ju massor! Du kan ju fråga om visual kei eller om hur det känns att vara med i melodifestivalen eller vilken av sina låtar han själv tycker är bäst eller om vad som är roligast med att vara artist eller om vad han tyckte om att göra när han var i din ålder eller vilken musik han själv lyssnar på eller vilket som är bäst: hårdrock eller dansband eller om…

S: Nä. Jag har bestämt redan.

jag: OK. Vad blev det då?

S: Jag bestämde mig för att  fråga det jag innerst inne mest vill veta.

askyohio

Random Posts

Loading…

  3 Responses to “Bättre än att googla”

  1. Ha! Bra.

  2. 🙂

  3. Bra fråga, S! Undrar om Yohio kan svaret…

Sorry, the comment form is closed at this time.