sep 222013
 

Jag har kokat lingonsylt och äpplemos. Jag har varit på loppis och inköpt jättebilliga och jättefina vinterkängor till barnaskaran och en rätt söt onepiece till E. Jag har umgåtts med en kompis och skjutsat omkring barn. Jag har klippt håret på M och A och mig själv. Jag har förhört läxor. Jag har medlat i två stora nintendospelsschismer. Jag har bakat bröd. Jag har jobbat.

Och ändå känns det som att jag inte har gjort något alls av min helg om man jämför med H.

För hon har suttit inne på sitt rum i timmar i streck och plöjt Harry Potter och hemligheternas kammare.

Sånt kan man inte toppa.

Jag är så himla avundsjuk: Jag vill nästan ha alla Harry Potter-böckerna olästa bara så att jag skall kunna ta mig in i dem själv samtidigt som hon.

Å andra sidan är det nu min roll att finnas till hands när hon kommer genom sin dörr för att oroligt fråga om de blir utkastade från skolan på grund av att de anlände i bil eller om man någonsin får reda på varför pelaren som leder till plattform 9 3/4 var stängd.

 

Random Posts

Loading…

  One Response to “En god helg”

  1. Åh vad mysigt! Jag funderade faktiskt häromdagen på om H hade läst HP eller inte. Man kanske borde läsa om första? Det blir inte samma sak, men ändå…

Sorry, the comment form is closed at this time.