mar 112014
 

Fördelar med att vabba med en tioåring:

– Man slipper titta på Byggare Bob på idiotrepeat. Och man slipper beundra backande sopbilar på youtubefilmer.

-Istället får man titta på Harry Potter-sjuan, del ett. Och man får göra det med någon som sett Making of-versionen tills hon kunde den utantill, läst boken ett antal gånger och vet det mesta om hur filmen hör ihop med boken och vad som är nya påhitt och vad som är berättat delvis på ett annat sätt och i en annan ordning.

Så hädanefter, kära M, tycker jag vi skall dela upp vabbet i åldersordning. Jag kan vabba med alla barn som är min mentala ålder, så kan du vabba med alla dem som är din mentala – vadå? Du gillar ju Alfons Åberg. Kom igen nu!

 

Random Posts

Loading…

  4 Responses to “Vabbkonstens sköna nyanser”

  1. Beundra backande sopbilar kan onekligen bli tjatigt.

  2. Jag skulle nog vara dragen till sopbilarna, jag!

  3. Det är något visst med HP

  4. Lustigt för jag tänkte i de banorna när jag för femtioelfte gången tittade på Nemo med Krigarprinsessan häromkvällen (måndagarna är våra dagar, då får hon göra det mesta hon vill och Nemo är ju åtminstone fantastisk jämfört med vad somliga 20-månaders damer föredrar) och sedan läste ”Sagan om den lilla, lilla gumman” fem gånger på raken.
    Jag längtar till Harry Potter!

Sorry, the comment form is closed at this time.