jun 182011
 

Har du googlat ditt eget namn någon gång? De allra flesta har väl någon gång kollat, för att se vad som står om oss ”out there” i den allmänna information och desinformation som vi kallar för internet. För oss som är riktigt riktigt självcentrerade räcker inte det. Vi kollar även på 118100, som säger sig ha ”Svar På Allt!”  Alltså skickade jag in en fråga till dem ”Vad är Ansgars syskon?” och fick följande fina svar:

”torsdag 15:01 Ansgars syskon är en blogg där en familj skriver om saknaden och sorger över en son som gått bort. En väldigt vacker men samtidigt väldigt sorglig blogg.

 

Ja…helt sant. Saknad och sorger, det blir det  ju när man har det som vi har det i vår familj.

…men snälla 118100, jag skall inte dölja att jag samtidigt som jag blev smickrad över de fina orden i ert svar också kände en viss manusrelaterad uppbragdhet- Visst är vi lite roliga här också och inte bara vackra och sorgliga? LITE roliga? Ibland?

 

Are we having fun yet?


Å andra sidan kan man tydligen inte, som jag gjorde i rubriken, bara avfärda det här med att de inte har humor på 118100. För när jag googlade runt där upptäckte jag bland annat det  här svaret. Och det var roligt. Hm. Man kan också få reda på så här intressanta saker. Så man måste gilla 118100. Man kanske helt enkelt får ställa frågan till dem. ”Har ni humor på 118100?” Jag återkommer med svaret.

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.