apr 282012
 

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Jag publicerar jag den här bloggposten för att vara en av de bloggare som är med och räddar barn från allvarliga sjukdomar. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är bra.
Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning. Jag har varit världsförälder i flera år, det känns lika logiskt som att ge mina barn veckopengar. Jag för min del tänker mig att det är pengar som Ansgar skulle ha fått annars. Nu går de till barn som verkligen behöver hjälpen.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
© UNICEF/Asselin

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten

 

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.