maj 272012
 

S somnade ju igår kväll så han satt och tittade på reprisen av ESC imorse. Det var svårt, först att bestämma om han ville veta resultatet i förväg – först ville han, sedan inte, sedan ändrade han sig igen. Till sist skrek H, ännu inte uppe för dagen, inifrån sitt sovrum ”Loreen vann ditt pucko och jag vill sova!” och då försvann ju den frågan från agendan kan man säga.

Sedan satt han troget vid tv:n i en timma och tittade på sånger på språk  han inte förstår – ensam – och sedan kom han upp för trappen och förklarade för mig att det är fel att den vinner som sjunger bäst.

-De som inte sjunger så bra, de kanske det är mest synd om, är det ingen som har tänkt på det? De kanske man skall rösta på istället så att de får känna sig lite gladare! Och så en annan sak är att en del av dem som sjunger ser rätt ledsna ut. Jag tycker att man skall rösta på dem också. Så gör vi – man röstar på dem som det är synd om istället.

OK, så vi kanske inte skall ta för givet att S kommer att ta över Christer Björkmans jobb.

Men jag funderar på att driva en annan kampanj: ” S for president”

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.