Dec 012012
 

Bloggen har ju haft lite adventskalendrar – år 2010 en sifferkalender och år 2011 en bokstavskalender. Det var roligt tycker jag. Men vad gör man när man använt både siffror och bokstäver? Vad finns det mer?

Ja – bloggen fick fundera.

Bloggen gillar visserligen att upprepa sig.

Men bloggen gillar om möjligt ännu mera att hitta på nya konstiga regler som man måste följa.

Bloggen är ju ändå mor till S.

Så nu har bloggen, i enlighet med detta förpliktigande genetiska drag,  hittat på ett nytt och annorlunda sätt att göra adventskalender på. Så nu blir det en. Och jag säger inte att den inte kommer att innehålla några siffror – noteably kommer vi att stifta bekantskap med de två dussin siffror som kommer alldeles i början av vårt sätt att räkna – och jag säger absolut inte att kalendern inte kommer att innehålla bokstäver – framför allt för att det är så väldigt mycket lättare att skriva med bokstäver – men jag säger att den kommer att vara baserad på något annat än simpla tal eller begynnelsebokstäver.

Samtidigt har bloggen vissa krav på sina adventskalendrar. Den måste innehålla älgpoesi. Och den måste innehålla en årskronika. Och så måste den vara tills julafton.  Och den trettonde december kommer förutom de sedvanliga inläggen ett årligen upprepat – visserligen inte direkt en del av julkalendern – men vem vet? Allt kan hända.

Tror ni det går i år igen? Eller har jag gjort mina regler för krångliga? Vi får väl se.

Betrakta sålunda detta inlägg som en varning eller en inbjudan – vilket du vill – att snart – under detta dygn – öppnas lucka 1 för år 2012.

Random Posts

Loading…

  One Response to “Finns det några snälla bloggläsare här?”

  1. Jag skakar av förväntan! 🙂

    Re:re:re; Men Tack! Där befinner jag mig mer än gärna – leker ju mest med dina prylar ändå så:)

Sorry, the comment form is closed at this time.