jul 222013
 

Eller. Alltså. Det är ju inte så att jag inte bloggar, för jag bloggar ju. Det är bara det att jag är så väldigt trött (efter en i och för sig väldigt bloggbar dag), så jag orkar inte blogga. Jag orkar inte skriva något vettigt. Och ni vet ju regeln. Skriver man inte något vettigt, kan man lika gärna låta bli att skriva. Så. Godnatt. Vi ses imorgon, och då har jag med mig Marlowe och Lolas mystiska gammelfaster. Och möjligen en vattenslang. Vi får väl se.

Random Posts

Loading…

  4 Responses to “Idag bloggar inte jag”

  1. Det blev ändå något vettigt, utom regeln att låta bli att skriva om man inte har något vettigt att skriva. Tycker jag man ska iaf 🙂 och vem avgör var som är vettigt? Den som skriver eller de som läser?

  2. Hur är det med brandslangar i New Yorks vattenposter. Min teori: En skriven text är bättre än en oskriven. Pladdra på du. Vi läser så gärna.

  3. Känner lika idag. Hoppas på bättre form imorgon.:)

  4. Jamen det är ju det där jag tänker ge mig fasen på nu äntligen. Att skriva oavsett… och sedan får det väl bli som det blir. Och en text om att inte är skriva är också en text. =)

Sorry, the comment form is closed at this time.