aug 102010
 

ett brev till Bellman. Ett brev där H frågar om tandfen finns på riktigt. Hon har ju bestämt sig för att inte ifrågasätta Bellmans existens och då är det klart att det är logiskt att fråga honom om ifall tandfen finns. Jag avtvingades ett löfte om att inte ta brevet eller svara på det.

Bellman svarade inte heller =( men hon tröstade sig med att Bellman är känd för att vara lite opålitlig. Hans svar kan dröja eller dyka upp vid oväntade tillfällen på oväntade ställen. Så har det ju varit. Hon vill väldigt gärna att Bellman finns och helst av allt tandfen också. Hon har utvecklat en idé om den riktiga tandfen som har funnits hela tiden. Men så finns det DUMMA FÖRÄLDRAR som förstör för den riktiga tandfen genom att agera på eget initiativ. Ja, vem vet, det kanske är sant?

Kanske.

Jag har ett litet embryo till en idé om vad jag skall göra. Men jag måste tänka ut det i detalj först. Kanske kommer det att hända något imorgon kväll. Det skulle inte förvåna mig.

Alla tips mottas dock fortfarande med tacksamhet.

*****
Läs även vad andra bloggare skriver om  TANDFEN   BELLMAN  BREV

(intressant?) 

Random Posts

Loading…

Sorry, the comment form is closed at this time.