okt 242010
 

Elis: LÅNG långpromenad. 2 1/2 timma. 1014 nya lukter insamlade. Såg två hundar på avstånd och hälsade på en liten tax.

E: Banan- och mang0puré. En gourmetnjutning för den unga gommen. Måltidsdryck: NAN2.

A: Faster kom förbi med nya leksaker, Spindelmangubbar och stora actionbilar. En actiongubbe var bergsbestigarutrustad och han har nu klättrat över stora delar av vårt hus, bärandes Spindelmannen och Batman på ryggen.

S: Vann över sin far i schackspel – två gånger… Jag vet att M förlorade med flit en gång, men den andra gången, där anar jag att M inte såg att S bonde var framme vid andra sidan, klar att förvandlas till en dam.

H: Maskeradkalas hos kompis på en höskulle. De fick träffa ett spöke och jaga fladdermöss. (Jag: LEVANDE fladdermöss? Hon: (tålmodigt) Nej, mamma, INTE riktiga levande fladdermöss).

M: Lyckades få se barnens favoritprogram på tv: Sing Sing. Barnen var så ytterligt lyckliga över att få visa sin favorit. Deras musiknördsfar njöt av det, men av glädjen hos sina barn eller själva programidén låter jag vara osagt.

C: Träffade kompisar på söndagkvällen och såg livet från den ljusa sidan. Alltså inte filmen. Utan bara livet från den ljusa sidan. Dessutom A:s kommentar till S när de lekte med de nya actionfigurerna: ”Dina skurkar får bo i burkar – hohoho – och – hahaha – äta gurka!!!”  Rimåldern har börjat.

Random Posts

Loading…

  One Response to “Helgens bästa”

  1. En härlig helg!

Sorry, the comment form is closed at this time.