Jun 222011
 

Ja, hur gick det med Bellman då? Jo, det dök upp ett brev där det stod att Bellman tyvärr aldrig städar. Men att han ordnar skattjakter och kan tänkas göra det istället ”om det är så att nån är intresserad”. Jo, någon var det. Så det blir nog en.

Men H tror inte riktigt på Bellman längre. Hon jämför handstilen på hans lappar med min handstil och konstaterar att vissa bokstäver är väldigt lika. Andra, i och för sig, är inte alls lika. Sådant här har jag hört henne diskutera i telefon på kvällarna, med (tror jag) kusin A.

Jag tycker inte att det är ett så stort problem. Det är alltid bra med lite hjärngymnastik. Mer Bellmaninfo efter helgens skattjakt.

 

Random Posts

Loading…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>