jan 122012
 

H har drabbats av en stor kärlek till Moshi Moshi Kawaii. De är så söta, tycker hon.

Som ni ser så funkar de ungefär som smurferna, alla ser likadana ut i grund och botten, men de har också varsin egen profil som är rätt markerad. H:s kärlek till de här moshimoshisarna resulterade i att hon fick en målarbok med dem i julklapp och nu har hon hållit på att ge bort moshimoshisar till alla i familjen, baserat på vår personlighet.

E fick en bebismoshimoshi och A en som såg ut som en superhjälte. S fick en rymdraket och jag fick en med lila blommor som H sade var lavendel, min favorit. Så kom turen till M. H tittade noga igenom förrådet och konstaterade sedan bekymrat:

-De har nog inte tänkt på pappor. För det finns ingen här som är hårdrockare eller städar.

 

Random Posts

Loading…

  4 Responses to “Men det kanske finns en som ser ut som Ulf Lundell”

  1. jag tycker den där med skägg är ganska lik Ulf Lundell, i alla fall som han såg ut senast jag såg honom (på tv).

  2. Underbart!:)

  3. […] Det är faktiskt ett jättebra schema. Om man följer det så går det så fort att ta kläder och sortera dem. Det är ett jätteenkelt system som är urbra. OK, kanske inte jätteenkelt. Men praktiskt. Om man inte förstår det beror det bara på att man inte är mig. Och därför har vi dealat här hemma: M städar och jag tvättar. Alla nöjda. […]

  4. […] Man skall inte heller låta sig luras av ifall hans fritidsintressen är lite ovanliga. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.