jan 262012
 


E har uppfunnit en ny lek. Den verkar företrädesvis ha tre regler:

-man kan ta en strumpa. Man håller den i handen och springer omkring ett tag. Bonussteg: Utföres med flera strumpor på en gång.

-man kan ta en strumpa och försöka sätta på den på hundens motvilliga fötter.

-man kan också försöka klä på sig själv strumpor.

Mammans roll i leken är att överse med att det inte går att sortera uddasockorna just nu och fotografera, beundra, samt att glädja sig åt att vi inte tittar på Nalle har ett stort blått hus just medan leken pågår.

Random Posts

Loading…

  One Response to “Strumpleken”

  1. […] Januari – spring med sockar Februari – lite svinn Mars – när ingen tvätt dig lockar i April – sortera in Maj – jag mördar Juni – jag vördar Juli – tandfen tar dem nog i Augusti – regnar strumpor i September – mycket knog i Oktober – luras vi gärna i November – strumpegeek i December – gör en stjärna att vårt strumpeår är vikt. […]

Sorry, the comment form is closed at this time.