jun 142012
 

H förbereder för vår picnic igår:

-Mamma, har du sett min solkräm? Mamma, är jag fin i de här solglasögonen? Mamma, var är mitt Nintendo? Mamma, får jag slå ihjäl A? Men vad ORÄTTVIST! Han stal ju mitt Nintendo! Men får jag skada honom då? Men får jag- MAMMA! Min rockring är borta! Men A, lägg AV! Mamma, kan du fläta mitt hår? Mamma, jag HATAR faktiskt flätor, men lägg av då! Mamma, min tröja är smutsig, mamma, får jag sitta fram i bilen? Mamma, jag hoppas verkligen att du har packat ner fika! Mamma! Får E och jag ha matchande kläder? MAMMA! Har DU tagit mina strumpor? Nähä, men NÅGON. HAR. TAGIT. DEM. Äsch, nej, här var de! Mamma, varför ligger mina strumpor bland hundleksakerna? Mamma, jag vill jättegärna ha en kaka. MAMMA!! Men mamma, vi skall ju på UTFLYKT! Och du stressar så mycket. Slappna aaaaaaaaaaaaaaav!

Och sedan slappnade vi av. 

 

Random Posts

Loading…

  One Response to “Avslappningsövning”

  1. Många frågor blev det. Vilken fin bild. Hoppas att ni hade det bra!

Sorry, the comment form is closed at this time.