jun 262012
 

-Jag ställer faktiskt upp för mina syskon, säger A martyriöst. Hela tiden ställer jag upp för dem! Igår till exempel, så lät jag H läsa en bok för mig, idag lät jag bli att kasta grejer på S plus att han fick titta på när jag spelade dataspel – och i lördags åt jag faktiskt upp E:s lördagsgodis bara för att hon hade gått och lagt sig och inte kunde själv. Jag är snäll hela tiden tills jag somnar av snällhet.

Lite som att ha ett helgon i familjen, faktiskt. 

Random Posts

Loading…

  8 Responses to “Familjevärderingar”

  1. Tack för dagens 🙂

  2. Så underbart självuppoffrande!

  3. SötT =)

  4. Hoppsan belv visst ett stort T mitt i alltihop. Sött tänkt var det i varje fall. =)

  5. Hahaha. ”Idag lät jag bli att slänga grejjor” var fantastiskt uppoffrande.

  6. De där grejerna kan jag också tänka mig att ställa upp på. Vem köper godis?

  7. Åh, nu känner jag mig alldeles helgonlik själv faktiskt. Jag brukar till exempel äta upp allt godis som ligger hemma och skräpar, så slipper det ta upp skåpsyta och ingen annan behöver få ont i magen. Till och med gammal glass äter jag upp så andra slipper. Dessutom kastar jag aldrig något på någon 😉

  8. Jag brukar också ställa upp, särskilt på det där med godiset och jag lyssnar (läs somnar ) gärna när min man läser högt för mig. Jo nog är man en som ställer upp!

Sorry, the comment form is closed at this time.