jun 072012
 

Jag, S och E åt på Burger King igår. S – som gillar jämställda leksaker på hamburgerrestauranger – gladde sig väldigt mycket åt att han och E fick exakt samma leksak till sina barnmenyer, varsin monstertruck.

Jag gladde mig också, tills jag råkade kasta en blick på kvittot där det stod ”Toy, boy”.

Då gick jag för att prata med tjejen bakom kassan och hon besvarade min inledande fråga: ”Ursäkta, har ni olika leksaker för pojkar och flickor?” med att lätt stressad säga: ”Åh, har din dotter också fått en bil? Jag får be om ursäkt, men vi har slut på tjejleksakerna.”

Då ansåg S och jag att vi inte kunde komma längre på den restaurangen så jag har mailat Burger King om det här och hoppas på att jag får ett svar.

S hoppas på att deras ”Toy, girl” är en monstertruck som körs av en tjej. Jag tycker att det är en genial idé, som tyvärr inte verkar ha slagit Burger King att döma av bilden nedan. Men men. Vi får väl se vad de svarar.

Bilden lånad från Burger Kings hemsida.

 

 

Random Posts

Loading…

  5 Responses to “Hopp”

  1. Mina barn har aldrig varit särskilt förtjusta i att äta på McDonalds motsv. Jag har faktiskt ganska tacksam över det.

  2. Generation efter generation efter generation – vi blir kanske litet mer medvetna men mönstren verkar cementeras mer och mer, trots detta. Måtte S starta en rörlese!

    Svaret på din lååånga fina kommentar i förrgår är ”Ja, numera!”

  3. Jag mår lite illa! Och det är inte pommes fritens fel!

  4. Mönstren tycks aldrig gå ur. Bra att du frågade.

  5. Bra reagerat! Tänk så djupt detta sitter! Och förstärks hela tiden
    Gillar din text 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.