jun 092012
 

Ett exempel, ur verkliga livet:

Om man är två år och ens oförstående mor inte tillåter att man får ett slänga-sig-ner-på-marken-vredesutbrott på parkeringsplatsen utanför Uppsala färg, då blir man inte mindre arg för det, utan mer. Om den oförstående modern då lyfter upp en, bär en till bilen och sätter fast en i bilbarnstolen fast man protesterar hela tiden, då blir man så arg att man bestämmer sig för att kasta sin solhatt på den där dumma modern.

Och då lyfter man förstås upp solhatten ovanför huvudet för att få en rejäl slängschvung på den. Men om man då råkar tappar den bakom huvudet i bilbarnstolen och för fram två tomma händer som inte slänger iväg någon projektil alls, då är det väldigt jobbigt för en tvååring.

Fast rätt kul för en mamma.

Den här solhatten var det, men inte det här vredesutbrottet. 

Random Posts

Loading…

  One Response to “Saker som är jobbiga för en tvååring”

  1. Rolig o underbar läsning! Det är så mycket som händer i den åldern att de nog har svårt att själva förstå och hantera det. Hon ser ut att säga, Nej mamma jag vill inte vara med på nåt kort.

Sorry, the comment form is closed at this time.