jul 152012
 

För de flesta människor är det rätt okomplicerat att sluta bada. Man fryser lite, eller känner bara att man varit i vattnet tillräckligt länge, säger ”nej, jag tror att jag skall gå upp” och så lämnar man det blöta, sträcker sig efter en handduk och påbörjar ånyo livet som landlevande varelse.

Men det är klart, det finns de som tycker att det är lite mer komplicerat. H, till exempel. Därför publicerar jag nu en lista över de ytterst få saker som kan få H att sluta bada och komma upp på land där hennes bröder står och hackar tänder och den övriga familjen börjar planlägga gemensamma ansträngningar för att åtminstone några lyckliga av oss skall få undvika svältdöden på badklippan.

Sålunda: Hur man slutar bada om man heter H

a) Man kan tänkas sluta bada om man får göra något ÄNNU roligare. Lista över saker som är ännu roligare: a1) Liseberg. a2) Tårtkalas. a3) Åka båt till en annan badplats med trampolin. a4) Nej, det finns inget mer på den här listan.

b) Man kan tänkas sluta bada om allt vatten på hela jorden plötsligt skulle försvinna.

Tja, det var väl det.

Random Posts

Loading…

  One Response to “Hur man slutar bada”

  1. Hej!

    Vilken badbrygga är det där? Jag känner inte igen omgivningen?!

    ::Lillebrorsan

Sorry, the comment form is closed at this time.