jul 292012
 

S hittade på – och bjöd på – en egen uppfinning imorse: mackpålägget ”S Special”.

Det består av: Riven skinka, blandad med avocado, hallonsylt, kanel, chilipeppar och lite ketchup-och-oboy-röra, toppad med syltad ingefära och skivad banan (som doppats i en blandning av glass-strössel och salt). Blandningen serveras på valfri ”macka”, helst GB:s Sandwich.

Note to self: Hemlagat är INTE samma sak som ”nyttigt och fritt från skadliga tillsatser”.

Den motvillige kocken. Och då menar jag inte att HAN är motvillig till att kocka.  

 

Random Posts

Loading…

  9 Responses to “S special”

  1. Vilken röra! 🙂

  2. Riven skinka i oboy-röra – slurp!

  3. Spännande blandning. Påminner om mina egna barndomsblandningar. Det är någonting med egengjorda röror som är spännande när man är barn. Fast jag tror aldrig att jag var sådär vågad och blandade så djärvt, jag höll mig mer till söta blandningar utan ketchup och ingefära.

  4. Tillåt mig att överväldigas av äckel!

  5. Oh my! Vilken kombo! Haha!

    Hoppas att ni får en fin söndag 🙂

  6. Oh fy farao. Väcker minnen.

  7. Uuuurk.. Tja.. JAg har en devis: Att inte bjuda på något som jag själv inte kan äta, kanske ngt att lära honom 😀

Sorry, the comment form is closed at this time.