jul 172012
 

Aftonbön för själ i nöd, av H:

Gode Gud, imorrn skall vi vaccinera igen! Men jag tänker inte vaccinera mig något mer för jag är alldeles vaccinerad och klar nu och det behövs inte mer. För man måste bara vaccinera sig EN gång om man tror på Gud, eller hur, Gud? Förresten – jag kom på – du kan ju ta bort alla sprutor, så att de är helt slut imorgon och det inte går att vaccinera oss. Och förresten, ta bort alla fästingar också! Och om mamma försover sig imorgon kan vi faktiskt inte vaccinera oss. OK, Gud, då har vi tre planer, det räcker nog. OK. Då klarar vi oss nog Gud. Bra idé. Godnatt, Gud.

Random Posts

Loading…

  One Response to “Vaccinationssituationslamentation”

  1. Ja, det kan ju inte vara lätt att hitta på massa utvägar åt alla hela tiden, jag tycker det var snällt av henne att komma med tre fina förslag! 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.