aug 212012
 

H och jag sitter och pratar vid köksbordet strax innan vi skall åka till skolan.

H: Jag glömde borsta håret! Åh, jag orkar inte gå…E! E, vill du gå och hämta min borste? (E tittar belåtet på sin storasyster som hon älskar över allt annat) Kan du hämta min HÅRBORSTE, E? (E tittar igen) Borste, E! (E bara tittar och ler) Äsch, hon fattar inte. Jaja, iallafall, när min kompis skulle skämta så sade hon….(lång historia om H:s kompis skämt, E går ut. Efter tio minuter är hon tillbaka och släpar på vårt sopset)

E: H! H! Jag har bär. H! Jag har BÄR.

H: Har du bärt – burit –  hit – sopborsten?

E: (belåtet) Jaa.

jag: Du bad ju om borsten.

H: Men! Jag kan ju inte borsta håret med den där! (skrattar och rufsar om E:s hår) Vad gullig du var som hämtade en borste när jag bad dig! Gulliga! Du kunde ju inte veta att det inte var DEN borsten jag behöver! (skrattar)

E: (sträcker ut handen mot kökspallen, tar upp hårborsten, ger H)

H: Va? Fattade du ändå? (tar borsten, kramar E) Skojade du med mig?

E: Jag joli. Jag säger haha. Jag joli. (skrattar, H skrattar också och låtsasborstar håret med sopborsten medan E upprepar ”Jag JOLI!” med förtjust tonfall)

Random Posts

Loading…

  6 Responses to “Här brush”

  1. Njut av det gulliga, motsatsen är betydligt värre.

  2. Njut av det gulliga, tids nog… kanske det inte är lika gulligt.

  3. 🙂 ja njut

  4. J%>-t jolig unge! E. Blir kul att se sen hur joligt näj hon börjaj spjinga junt med H’s mascara..:-)

  5. Så underbart! Älskar Es humor – jag skrattade högt! Kanske för att jag själv har en son i ungefär samma ålder, och vet precis hur klurig och rolig han brukar vara 🙂

    Vet inte om jag kommenterat här tidigare, men jag har följt din blogg ett tag och den är en av mina absoluta favoriter, alla kategorier. Du är fantastisk på att skriva och du verkar ha helt otroligt sköna, smarta och söta barn! Tack för att du sprider så mycket glädje.

Sorry, the comment form is closed at this time.