Jan 262016
 

E ber aftonbön:

Snälla Jesus, jag vill tipsa dig om att om någon är dum mot folk så kanske de bara behöver få en rosa klänning för det blir man väldigt glad av. Så om du gav de där dumma mot tiggaren en rosa klänning så skulle de förmodligen bli så snälla så de aldrig mer skulle sparka någon. Tiggaren kan också få en rosa klänning för då kan han bli glad och tänka ”om jag har fått en sån här fin klänning får jag säkert mat och sånt också”. Och vet du vem mer som vill ha en rosa klänning? Jag ska ge dig tre ledtrådar. Det är en som är väldigt söt, och en som är väldigt SMART och en som är väldigt snäll.

OK, Jesus, om du tyckte det var svårt ska du få en ledtråd till: Det är en som har bra idéer om hur man får folk att vara snälla mot tiggare och hur man får tiggarna att bli glada.

Så nu kan vi ordna det, Jesus, att alla blir glada och snälla. Tack vare mig, typ, och lite dig för du får ju fixa de rosa klänningarna.

Och vet du Jesus, jag tycker du är så snäll så du ska också få en rosa klänning. Jag ska rita en till dig.imageMot teokrati (eller Eoktrati) med hög hastighet och intensiv fingertoppskänsla för viktiga frågor. 

Random Posts

Loading…

  11 Responses to “Aftonbön”

 1. Slutet!

 2. Så underbart ordat och det flera gånger om. Sitter med ett stort leende på mina läppar. Ligger verkligen allvar bakom dessa ord också. Dubbelbottnad text som jag gillar så mycket. Söt tjej i mestadels rosa färger. Tack för en bra text! Snälla Jesus, jag vill också ha en rosa klänning/ kram

 3. Rosa klänningar <3

  En text man läser med glädje och blir varm i hjärtat av.

 4. Ljuvligt!

  • Is that really all there is to it because that’d be flgsbergabtina.

  • Geri dönüşün ve ilgin için teÅŸekkürler.. Zahmet vermek istemem, vaktim var daha. Uygun olduÄŸun bir ara listeyi göndermen benim için yeterli. Çok çok saÄŸol..VA:F [1.9.22_1171]please wait…VA:F [1.9.22_1171](from 0 votes)

  • GET RID OF THE POP UP ADS IN THE VIDEOS!!! i can't stand how after a few seconds an ad will pop up telling me to cartoon myself or something. I don't mind ads on the side, or ads that are short videos just get rid of the pop up ads please!

  • I feel peaceful just reading what you wrote. I did not know about this place and was very near! I am also going to visit your blog. I wrote a blog documenting our day to day life, living in Italy for two years but we are back in the states now wishing we could return!

  • Was für andere interessant wäre ist, dass man eigene Produktlisten in eine Datenbank importieren kann, die dann angezeigt werden – aber damit würde Ecato sich ja ins eigene Fleisch schneiden

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>