jan 262016
 

E ber aftonbön:

Snälla Jesus, jag vill tipsa dig om att om någon är dum mot folk så kanske de bara behöver få en rosa klänning för det blir man väldigt glad av. Så om du gav de där dumma mot tiggaren en rosa klänning så skulle de förmodligen bli så snälla så de aldrig mer skulle sparka någon. Tiggaren kan också få en rosa klänning för då kan han bli glad och tänka ”om jag har fått en sån här fin klänning får jag säkert mat och sånt också”. Och vet du vem mer som vill ha en rosa klänning? Jag ska ge dig tre ledtrådar. Det är en som är väldigt söt, och en som är väldigt SMART och en som är väldigt snäll.

OK, Jesus, om du tyckte det var svårt ska du få en ledtråd till: Det är en som har bra idéer om hur man får folk att vara snälla mot tiggare och hur man får tiggarna att bli glada.

Så nu kan vi ordna det, Jesus, att alla blir glada och snälla. Tack vare mig, typ, och lite dig för du får ju fixa de rosa klänningarna.

Och vet du Jesus, jag tycker du är så snäll så du ska också få en rosa klänning. Jag ska rita en till dig.imageMot teokrati (eller Eoktrati) med hög hastighet och intensiv fingertoppskänsla för viktiga frågor. 

Random Posts

Loading…

  6 Responses to “Aftonbön”

  1. Slutet!

  2. Så underbart ordat och det flera gånger om. Sitter med ett stort leende på mina läppar. Ligger verkligen allvar bakom dessa ord också. Dubbelbottnad text som jag gillar så mycket. Söt tjej i mestadels rosa färger. Tack för en bra text! Snälla Jesus, jag vill också ha en rosa klänning/ kram

  3. Rosa klänningar <3

    En text man läser med glädje och blir varm i hjärtat av.

  4. Ljuvligt!

Sorry, the comment form is closed at this time.