mar 242012
 

Håller ordning


Imorse när jag stod i duschen kom E med ett angeläget meddelande. Jag fattade inte först. Hon fick säga det många gånger. Men när jag väl förstått studsade jag ur duschen som – ja, det här är den enda liknelse jag kommer på, det är väl bara ett bevis på att mina kulturella ramar mest beror på barnprogram – Tigger.

Jag sprang mot köket men det var helt enkelt försent.

Läxor att lära av det inträffade: Baka allt bröd själv i fortsättningen. Det är tydligen bara polarkakor som lockar ut det värsta i förövaren.

Vad E sade: ”Elli edde macka, Elli edde macka.” (Elis äter macka, Elis äter macka)

Och så var alla polarkakorna slut.

Elis, polarkaketjuv. 

Random Posts

Loading…

  3 Responses to “Hembakt bröd gäller”

  1. Hoppsan! Gick vist inte riktugt som planerat där! =)

  2. Duktigt, E!
    Duktigt, Elis: nu får de lära sig att man inte köper bröd – man bakar.

  3. Jag skrattade! (Jag skrattar sällan när jag läser ensam.)

Sorry, the comment form is closed at this time.