Aug 102014
 

Ibland kanske man vill göra något åt den vardagsgråa stämningen i hemmet, uppvakta sin älskade med en påminnelse om sin kärlek. Då kan det vara bra att ge en romantisk present.

Man får förstås se till att det är en lyxig och mysig present, som säger ”du är allt för mig”. Ni kanske tänker att min man inte är så lyxbenägen, men när det gäller romantiska presenter skall man inte spara på effekterna.

Om det inte är champagne, skall det vara något som har samma bubbliga lyckokänsla som champagne.

Det skall vara något som lyfter själen, något som får honom att få syn på sina drömmar igen, något som fyller honom med glädje. Något verkligt utsökt, som gör honom sådär jublande lycklig och nykär igen.

Och känner man varandra väl, behöver man inte leta särskilt länge efter en sådan gåva.

2014-08-08 21.24.34

Random Posts

Loading…

  3 Responses to “Because you deserve the best”

  1. Fniss. Jag som väntat mig en mirakeltrasa, 🙂 Tack för dagens värmande leende.

  2. Håller helt med :-)!

  3. Oh I don’t doubt, but I’ve sworn off the Christian Fiction label ever since I stuck way too long with the LB series (not that I’m bi#&ertt8230;).Speaking of sets of books in Christian book stores, I realized something was very amiss when I walked into one and couldn’t find anything by Chesterton, MacDonald, L’Engle or Tolkien. The oldest work in there was Lewis and that was only Narnia.I think it’s one of the greatest disservices we’re guilty of.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>