jun 202012
 

A har sitt livs första lösa tand. Han är mycket stolt. Han försöker ivrigt att få ut den, men den är inte riktigt mogen för att ta det stora steget än. Igår kväll vid halv tio gick han in till sin storasyster och bad om råd. Han fick – öh – hjälp, och kom tillbaka och uppvisade tanden som var blodig men obesegrad.

Tydligen gick han då tillbaka in till sin storasyster och fick hjälp att skriva detta brev:

Jag visste inte det och som genom ett lustigt sammanträffande verkar inte tandfen heller ha vetat det, för imorse när H och A lyfte på hans kudde så låg brevet kvar, obesvarat. Jag för min personliga del tror inte tandfen sysslar med kreditaffärer. Men det är ju m ö j l i g t  att hon svarar på brev även dagtid. Vi får väl se.

Random Posts

Loading…

  3 Responses to “Tandfen TNG”

  1. Vad är växelkursen för mjölktänder nuförtiden?

  2. kan bara säga att det kan bli dyrt om tand fen av någon konstig anledning glömmer bort att lägga peng!!!

  3. Haha! 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.