aug 142012
 

Idag börjar en ny serie här på bloggen.

Jag vet att det finns tjänster där folk kan komma hem till en och städa och putsa fönster och sånt. Jag har kompisar som använder sådana företag och de är väldigt nöjda. Men de har ju inte en lika städgalen man som jag har. Och själv är jag tvättstugugalning, alltid en användbar egenskap när man har sex personer i sitt hem.

Så de traditionella tjänsterna som erbjuds i RUT-väg är inte riktigt vad vi behöver. Vad vi behöver är hushållsnära tjänster som ingen hittills säljer. Så därför tänkte jag med hjälp av min blogg försöka komma med några nya förslag på de tjänsterna som vi mest av allt behöver.

1) Pokemon & Ninjagopedagog

Vi behöver en person som kan och förstår allt som berör Pokemon och Ninjago och kan förklara det på ett sådant sätt att vi inte somnar under tiden som vi lyssnar. Det är extremt viktigt eftersom A har många långa berättelser om det här, berättelser som vi inte förstår alls. Vi vill förstå dem, vi försöker förstå dem, för vi inser att det är en viktig del av hans liv – men hela sammanhanget är så abnormt trist att det är svårt att koncentera sig.

Du behöver ingen akademisk skolning. Met det är tänkbart att du behöver den personlighet som hör ihop med vissa akademiska skolor. En begåvad och pedagogisk person med förmåga att etablera intresse (hos sig själv) för även de gråaste torraste och mest monotona fakta är precis vad vi behöver.

Random Posts

Loading…

  One Response to “Hushållsnära tjänster som vi verkligen behöver I”

  1. Ni får hyra in en, ett par år äldre än era barn, som kan prata om sånt. Har tyvärr inga att hyra ut, mina pratar bara Lego Star Wars och Minecraft… 😉

Sorry, the comment form is closed at this time.