okt 202012
 

Barnen var och hälsade på här på sjukhuset idag som sagt. M var också med förstås. När det var dags att gå tyckte E att jag skulle följa med. När hon förstod att jag inte skulle det blev hon förtvivlad. ”Mamma komma! Mamma skall komma!” skrek hon och mitt hjärta sprack i tusen bitar.

Jag beslöt mig att följa dem till hissarna och se om det kunde hjälpa. ”MAMMA! Mamma åsså åka!” skrek E.

Tills vi kom fram till hissarna.

För där stod det tre dalahästar.

”ÅH hästarna hästarna hästarna!” skrek E – nu lycksalig igen. ”Heddå mamma! Vinka hästarna! HEDDÅ!”

 

Japp. Det var väl tydligen så viktig man var då. Inte för att jag är svartsjuk eller så.

Undrar om grillade dalahästar kan funka som sjukhusmat?

Random Posts

Loading…

  4 Responses to “Rivaler”

  1. Som du berättar!!! Nu vet ju inte jag varför du är på sjukhuset, och inte har jag med det att göra. Hoppas dock att det inte är något allvarligt.

  2. Nä man är lätt utbytbar. Barnbarnet ville vara kvar hos mig igår ända till pappa lockade med att köpa godis. Jag tänkte att du jobbar på sjukhus, men så är det kanske inte…Krya på dej i annat fall, gillar det du skriver, skarpt!

  3. Det kanske ändå var bra att barnet fann något som distraherade? Både du och barnet hade nog tyckt att det var jobbigare annars. Grillad dalahäst? Ja, jo ….. Vem vet? 🙂

  4. Grillade dalahästar fungerar utmärkt som föda om man tar bort skinnet. De påminner om rökt makrill, faktiskt.

    Krya på dig. Hoppas det inte är något allvarligt om du är sjuk.

Sorry, the comment form is closed at this time.