jan 212012
 

Vart är vi på väg?

För 1o poäng –

bloggen börjar sin resa i rum vars namn är nära besläktat med äldre stenålderns avfall från densamma. Vi färdas mot plats där ljusfenomen och väktarstab har fått ge plats för allmogen och dess torn.

8 poäng –

Här förvaras dyrbarheterna nonchalant i sänghalmen. Här gömde sig en gång känd rödrock som ville bli vid sin läst.

6 poäng –

Resans mål är beklätt med skir spindelväv vars syfte inte är att skrämma, snarare tvärtom. Själv har jag alltid sovit (delvis) gott här. Förresten finns fotobevis på att även den färgglada zebran gästat denna plats.

4 poäng –

Rummets innevånare vill bidra till en tankfullare värld. I linje med denna lovvärda tanke hämtas inspiration från så vitt skilda ting som hemliga nyårslöften, profaniteter och högt etiskt tänkande.

2 poäng –

Sssss! Alla inundioter uppmanas att hålla sig på avstånd. Även småsystrar och monster räknas bland de icke önskvärda. Men förstår du strumpsortering är du välkommen in till  —  S:s rum.

Ja, man blir så inspirerad när man sitter och tittar på pensionärsprogram mitt på blanka fredagskvällen. Liksom Kristian och Fredrik så tänker jag dra alltihopa en gång till, så att ni inte missar några ledtrådar. Varsågoda! Där ytterligare förklaringar behövs, som inte går att länka, har jag skrivit in svaret ”in white”, dvs vänsterklicka och dra markören över och ”färglägg” ytan så visar sig texten). Vill du öva så är svaret på åkturen synligt in white under 2 p ovan. Så, då kör vi förklaringarna. 

 

För 1o poäng – bloggen börjar sin resa i rum vars namn är nära besläktat med äldre stenålderns avfall från densamma – dvs köket. Vi färdas mot plats där ljusfenomen och väktarstab har fått ge plats för allmogen och dess torn. Eftersom S rum tidigare var A:s och S:s gemensamma rum har inredningen delvis ändrats. 

8 poäng – Här förvaras dyrbarheterna nonchalant i sänghalmen. Här gömde sig en gång känd rödrock som ville bli vid sin läst

6 poäng – Resans mål är beklätt med skir spindelväv vars syfte inte är att skrämma, snarare tvärtom. Själv har jag alltid sovit (delvis) gott här. Förresten finns fotobevis på att även den färgglada zebran gästat denna plats.

4 poäng – Rummets innevånare vill bidra till en tankfullare värld. I linje med denna lovvärda tanke hämtas inspiration från så vitt skilda ting som hemliga nyårslöften, profaniteter och högt etiskt tänkande.

2 poäng – Sssss! Alla inundioter uppmanas att hålla sig på avstånd. Även småsystrar och monster räknas bland de icke önskvärda. Men förstår du strumpsortering är du välkommen in till  — S:s rum.

Random Posts

Loading…

  One Response to “På spåret”

  1. Kul och snygga ledtrådar! Dina band till göteborgstrakten märks. 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.