mar 132013
 

Jag förklarar för barnen hur påvevalet går till. Det säger väl möjligen alldeles för mycket om mig att jag tycker att det är mycket lättare att förklara hur de väljer än påve än att förklara hur sms kan åka från en mobil till en annan. Iallafall. Barnens reaktioner:

E: Tittar allvarligt på mig hela tiden. När jag tystnat och väntar på respons fäster hon ögonen på himlen och förklarar tydligt ”Jag gillar faktiskt bara älgar.”

A: Tycker att det skulle vara mycket coolare om röken blev olika färger genom magi istället för genom att de har med kemiska ämnen i eldandet.

S: Håller med A. Regnbågsfärgad rök vore coolt. Och när de väljer en tjej som påve första gången måste det vara rosa rök. ”Ja. Rosa Hello-Kitty-rök. Det tycker jag vore fint.”

H: Ser föraktfullt på sina småsyskon som så lite förstår av den verkliga världen. Rycker på axlarna och himlar skickligt med ögonen och säger: ”Åh ni fattar ju inte. Det där med röken är ju typ inte det viktiga. Det enda viktiga är ju typ att när det kommer en ny sådan där kille får han en ring som är så snygg att alla som ser den vill pussa den. Fattar ni? SÅ snygg. En så snygg ring har ni aldrig sett att ni bara ”hallå! Jag vill pussa den där ringen för den är så fin.” En så snygg ring skall jag också göra. Jag skall gå och pyssla en just nu.”

Random Posts

Loading…

  3 Responses to “Habemus pyssel”

  1. Det var en sång ring jag hade!!

  2. Imponerande. Allra mest älgarna!:)) (även om de voro änglar..) Men ringen, röken och påvan var heller inte dåliga!

Sorry, the comment form is closed at this time.