mar 172012
 

-Mamma, sade S, som stod vid min säng imorse, Elis har rymt igen så pappa och H har gått ut och letat efter honom. Och jag ville bara säga att E har bajsat. I H:s säng. Och så glömde du att sätta på brödmaskinen igår kväll så jag och A håller på att göra egen deg i köket. Och så sade pappa att du hade sovmorgon och att vi inte skulle störa dig men jag ville bara veta hur många burkar bakpulver man skall hälla i jästen. Och om man har råkat putta ner A:s bakuganar i degen, hur man kan röra upp dem så att de inte åker med i ugnen? Men sen skall du få sova igen, för pappa sade att det var jätteviktigt att du hade sovmorgon och fick vila lite idag.

Numera återförd till hemmet efter en exkursion i en dikesren.
Allt annat är rengjort, 
röjt, fixat, avvärjt och i sina vanliga hjulspår.
Ny sovmorgon beräknas till 2023.

 

 

Random Posts

Loading…

  2 Responses to “Sovmorgon i Tuna Hjälsta”

  1. Underbart med barn, som alltid!

  2. Å vilken härlig morgon, hihi 😉 känner igen det på något vis:)

Sorry, the comment form is closed at this time.